Conceptstore KEET

Wat ben ik blij met die nieuwe trend van pop-up en conceptstores! Je draait je om en achter je opent er zich weer een mooi nieuw concept. Sinds een tijdje zit KEET achter de drukke Meent in Rotterdam. Het is geen pop-up store want de vestiging is permanent maar ze wisselen wel regelmatig van assortiment. Ze richten zich voornamelijk op ondernemers die geen eigen winkel of verkooppunt hebben.Het assortiment van KEET is heel erg gevarieerd en ook in prijs is er voor ieder wat wils. Je vindt er de bekendere merken zoals Urban Nature Culture, Zusss, Puur zeep, Ogreen, Dïst en zelfs voor het Amsterdamse Suhka is er een plek in deze mooie Rotterdamse conceptstore! Daarnaast bieden ze ook ruimte aan de kleine, lokale ondernemers.
Er is ook een groot deel van de winkel ingericht met babykleding, cadeaus etc. Ik ben daar niet de doelgroep voor dus had liever gezien dat dat er niet was maar hé! Als je hier wel toe behoort verkopen ze werkelijk prachtige spulletjes van mooie kwaliteit!

Door de zorgvuldigheid waarmee KEET is ingericht en de samenstelling van de verschillende merken kom ik er heel graag! Het interieur is fris en toegankelijk en combineert verschillende stijlen van industrieel tot scandinavisch. Leuk ook hoe ze gebruik maken van de ‘lelijke’ buizen om de plantenhangers onder de aandacht te brengen.


Achterin de winkel is er een gezellige hoek ingericht als café. Ze hebben er hele lekkere koffie en van de kleine kaart kan je kiezen uit allerlei zoetigheden. Sinds kort hebben ze een ruime keuze uit verschillende tartelettes. Toen ik er was had ik net gelunched dus heb ze niet voor jullie voorgeproefd maar ze zagen er veelbelovend uit!
Na het afrekenen werd ik nog getrakteerd op een leuk laatste berichtje dat nogmaals de glimlach op mijn gezicht benadrukte.

Je vindt KEET op de Oppert 2A in Rotterdam.

Liefs,
Maaike Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *