Toffe poster voor €2,99

Onderweg naar het boodschappen doen loop ik wel eens naar binnen bij de Wibra. Los van dat ik daar altijd shampoo etc meeneem (Russisch etiket vind ik gezellig staan ;-)) hebben ze er ook eenmalige aanbiedingen. Zo heb ik al meerdere keren leuke dingen gekocht voor in mijn interieur. Het is wel even slalommen door de cliché artikelen waar ‘home is where the heart is’ of ‘live love laugh’ op staat…

Vanmiddag liep ik daar ook weer even naar binnen en ik vond daar een super leuke muurposter voor maar €2,99! Hij is gemaakt van canvas en gespannen tussen twee houtjes. Er zit een touwtje aan waarmee je hem zo op kan hangen. Je hebt alleen een punaise nodig. Het weegt werkelijk niks!

Er waren verschillende leuke prints. Zoals deze:

 

Maar er is er ook één met verschillende vlinders die ik zelf ook heel tof vond. Ik kocht uiteindelijk een botanische print. Deze paste namelijk heel goed bij de collage die ik in gedachten had voor boven mijn bed. De afbeelding lijkt zwart wit maar hij heeft ook groentinten. Hij is helemaal vergrijsd gemaakt waardoor hij niet zo plastic en goedkoop oogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *